ЗАМЕСТНИК-УПРАВИТЕЛ НА МАГАЗИН

Като Заместник-управител на магазин ти ще бъдеш основната подкрепа за управителя на магазина и заедно ще управлявате ежедневните операции на вашия магазин. Освен това една от твоите отговорности като Заместник-управител на магазина ще бъде да проследяваш ключови показатели от отчета за продажбите и ежедневно да гарантираш, че ти ​​и твоят екип постигате целите за продажби на магазина. Освен това, заедно с твоя екип, ти  ще трябва да работиш за максимизиране на потенциала за продажби на магазина чрез прилагане на кампании, актуализиране на концепции и добро използване на различни инструменти за продажби.

Да си Заместник-управител на магазин означава също да даваш пример. Следователно, голяма част от работата на Заместник-управителя на магазина ще бъде да мотивира, обучава и развиваа колегите си, като гарантира, че винаги ще има най-силния екип по продажбите.
Твоето ежедневие ще бъде предимно нв търговската зала, така че ще имаш възможност да стимулираш продажбите и да мотивираш колегите си постоянно да предоставят отлично изживяване на клиентите.

В същото време твоята роля като Заместник управител на магазина
е да действаш, когато управителят на магазина отсъства - и да планираш, делегираш и проследяваш различните задачи в твоя магазин.

{"items":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":{"0":{"x":"0","y":"0","width":"6","height":"10"},"1":{"x":"6","y":"0","width":"6","height":"10"},"2":{"x":"0","y":"10","width":"12","height":"7"}}},"settings":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":{"always_show_resize_handle":false,"float":false,"cell_height":50,"height":0,"vertical_margin":0,"width":12,"field_id":"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f","cellHeight":50,"verticalMargin":0,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-2067","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}