Студенти | Bulgaria

Студенти в JYSK

Стажанти и студенти в JYSK.


Прочетете повече за възможностите за работа като стажант или студент в JYSK, или сътрудничество с JYSK по време на следването.

 


В момента в България нямаме актуални стажантски програми.

Пишете ни на karieri@jysk.com, за да разберете повече за възможностите в компанията.

Стажове и работа за студенти в Централния ни офис

Всеки шест месеца приемаме стажанти в централния офис на JYSK. Различни отдели предлагат стажове, като всички стажантски длъжности се обявяват в нашия уебсайт.


• Стажантските длъжности за пролетния семестър се обявяват през септември/октомври.
• Стажантските длъжности за зимния семестър се обявяват през февруари/март.
Търсим стажанти, които биха приели да работят 4-6 месеца. От собствен опит знаем, че това е минималният срок, необходим както на стажантите, така и на JYSK да извлекат полза от стажуването.
Освен това приемаме студенти на постоянна работа. Броят и честотата на студентските позиции за работа варира, ето защо ви съветваме да следите нашия уебсайт за обявените работни места.
Разбира се, вие сте повече от добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ако чувствате, че вашите умения биха могли да бъдат от специален интерес за JYSK. Моля, изпращайте своите заявления до karieri@jysk.com с описание на вашите умения и квалификации, които бихте могли да предложите – и това, което очаквате ние да ви предложим.

Сътрудничество по проекти и дипломни работи

Често работим със студенти по техни проекти или дипломни работи. Когато се обърнете към нас за потенциално сътрудничество, е важно да опишете темата си колкото може по-подробно и да очертаете какво очаквате от нас като действия, ако се съгласим да обединим усилия с вас. Колкото сте по-конкретен, толкова по-лесно е да определим дали темата е актуална за нас, а от тук и дали да работим с вас. Моля, изпращайте своите обмислени предложения и описание на вашия проект/дипломна работа на адрес karieri@jysk.com.

Контакти

Ако имате някакви въпроси по отношение на свободните позиции в JYSK или JYSK като съвместен партньор, моля, не се колебайте да се свържете с нашия отдел ЧР на адрес karieri@jysk.com.